Cautare

217 de rezultate pentru "romeo julia sa" (2.87 secunde)
au fost bagate inapoi in ziua alegerilor, Antonescu si Orban preferand sa sustina discursuri fara atacuri evidente la adresa celuilalt.
Avand in orice moment informatii din teren, am stiut care sunt zonele nevralgice, unde sa intervenim cu prioritate si cum decurg lucrarile de deszapezire", a explicat Romeo Caciuc, directorul DJDP, adaugand ca dispeceratul se reactiveaza de cate ori se inregistreaza caderi de zapada sau se formeaza polei.
N-are ce sa caute in context democratic. ... Poate pentru Basescu, sa nu poata sa mai candideze", a spus Iliescu, in cadrul unei mese rotunde pe marginea evenimentelor de la Targu Mures, din martie 1990. ... Pe acolo a fost si Dan Iosif, acolo au fost si Romeo Raicu, Silaghi Popa.
In ultimele saptamani, presa a relatat in mai multe randuri ca noua conducere a PSD, in primul rand Victor Ponta, trage sforile pe plan local, la Bacau, pentru ca Hrebenciuc sa piarda sefia organizatiei, ceea ce ar fi reprezentat primul pas spre tragerea sa deplina pe linie moarta, politic vorbind.
Cine nu a auzit de Mireille Radoi, trebuie sa isi aminteasca de propunerea de Guvern alternativ, inaintata de PD-L, in iulie 2008.
Daca mai exista vreo speranta de optimism pentru cei ce credeau ca PDL isi va propune mai degraba sa castige voturile milioanelor de romani scarbiti de politica mafiota si pentru PSD ca li se va lasa liber culoarul electoratului care ar vota pe oricine pentru un kil de faina, ea a fost spulberata de consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
Sectoarele ataca cu Blaga Sefa PDL Bucuresti si-a chemat filiala la ordine ca sa-si declare sustinerea politica a premierului.
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
Pe de alta parte, situatia candidaturilor a fost transata la Bacau, PSD urmand sa-l desemneze pe Dragos Benea pentru sefia Consiliului Judetean, iar PNL pe Romeo Stavarache pentru primaria municipiului. ... Potrivit unor surse liberale, PNL si PSD ar fi decis ca fiecare sa desemneze candidati pentru cate un judet.
Pe de alta parte, situatia candidaturilor a fost transata la Bacau, PSD urmand sa-l desemneze pe Dragos Benea pentru sefia Consiliului Judetean, iar PNL pe Romeo Stavarache pentru primaria municipiului. ... Potrivit unor surse liberale, PNL si PSD ar fi decis ca fiecare sa desemneze candidati pentru cate un judet.
Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL. Potrivit Protocolului USL, PSD are dreptul sa propuna 21 de candidati pentru presedintia Consiliului Judetean si 20 de candidati pentru municipiile resedinta de judet.
PSD acuza PDL de spaga Senatorul PSD Sorin Bota sustine ca democrat-liberalii au luat mita de un milion de euro ca sa il propuna pe Romeo Ionut Comaniciu la presedintia Comisiei pentru Supravegherea Asigurarilor, conform Realitatea TV.
Grupul parlamentar al PNL i-a nominalizat in comisie pe senatorii Vasile Nistor, Romeo Nicoara si Raymond Luca, in timp ce Grupul parlamentar progresist l-a nominalizat pe senatorul Sorin Serioja Chivu.
Cristinel Eftimie (PP-DD), Constantin Tomescu (UNPR), Ștefan Badara (Partidul Poporului), Gheorghe Vasile Cornel Ilie (Partidul Popular si al Protectiei Sociale), Sergiu Fendrihan (Partidul Forta Civica), Adrian Popescu (PRM), Nicolae Petre (PNG-CD), Bogdan Nicolae Constantin (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Gheorghe Balcan (Partidul Socialist Roman), Constantin Tomescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei) Alexandru Onofrei (Partidul "Totul pentru Țara"), Natalia Solomon (Partidul Alianta Socialista), Bencze Josef (UDMR), Viorel Danut Constantin (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Romeo Tarhon (Partidul National Democrat Crestin), Mihai Emil Popescu (Partidul Ecologist Roman) si independentul Viorel Ștefan Florescu.
Cele 8 regiuni, repectiv Nord-Est, Nord-Vest, Centru, Sud, Sud-Est, Sud-Vest, Vest si Bucuresti-Ilfov, vor fi conduse de 8 guvernatori, fapt ce a determinat sa se discute inca din acest moment potentialii guvernatori ai regiunilor Asa cum De Ce News a scris, a inceput batalia pentru ocuparea functiei de guvernator, dupa regionalizarea Romaniei.
Cristian Adomnitei, Cristinel Bigiu, Ilie Bolojan, Aristotel Cancescu, Ciprian Dobre, Raducu Filipescu, Sorin Frunzaverde, Mircea Molot, Marian Petrache, Cornel Popa, Nicolae Robu, Dan-Radu Rusanu, Marius Stan, Romeo Stavarache, Florin Turcanu, Horea Uioreanu.
"Votul oamenilor ne onoreaza si vreau sa le multumesc tuturor pentru increderea acordata candidatilor nostri care-i vor reprezenta cu mandrie, responsabilitate si demnitate in Parlamentul European.
Presedintele BCR Asigurari, Romeo Jantea, apreciaza ca sistemul de vanzare prin banci se va dezvolta puternic in urmatoarea perioada, iar in aproximativ cinci ani va ajunge sa detina in totalul vanzarilor ponderi asemanatoare cu cele din statele vest-europene.
Promotia se va desfasura in perioada 16 iunie-31 august si va rasplati fidelitatea clientilor cu trei autoturisme Alfa Romeo 159 si cu diverse alte premii precum suporturi pentru CD-uri, palarii si saltele de plaja.
Cei care nu s-au grabit sa treaca pe la un dealer Dacia isi pot lua adio de la un Logan nou, toate autoturismele de acest tip fiind deja contractate.
google-analytics.com